Лејди Гага је јуче направила свој најпосећенији концерт на познатом стадиону Stade De France чији је капацитет 81.331. Ипак, ни то јој није помогло да буде ни близу Цеци Ражнатовић на листи најпосећенијих концерата. Српска звезда заузима треће место које је освојила концертом на Ушћу, на коме је било 150.000 хиљада људи. Она се налази на листи испред Мадоне.

Када је реч о женским извођачима, изнад Цеце су само Кристина Агилера и Тина Тарнер.

Фото: АТА имагес

 

- Ја се јако емотивно и физички унесем док изводим своје песме и заборавим да ли певам строфу или рефрен. Унесем се и одлутам негде, па се окренем и питам где сам стала. Анастасија је једном била у неком сепареу и рекла сам: ''Вечерас нећете чути песму  ''Трепни'', јер ја не знам текст...'' - признала је својевремено Цеца.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

- Ћерка Анастасија ме је недавно питала да ли може неке моје песме да уврсти у свој репертоар, а ја сам јој рекла да цела естрада живи од мојих песама, па што не би и она. Рекла сам јој да пева шта год да јој је воља - рекла је том приликом у "Премијери".

- Годинама сам срећна због мојих великих концерата и поносна на своју публику, јер смо када су у питању балкански простори исписали историју! То ми је мотив за нове концерте, нове жеље… Наравно да прија када се нађете у таквом друштву, на таквој топ листи и посебно када вам на таквој листи друштво праве светске звезде. Као што знамо историју пишу победници, а верујем да ћемо у наредном периоду моја публика и ја оборити овај рекорд на Ушћу 3 - рекла је Цеца једном приликом о концерту који је остао забележен у историји најпосећенијих.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".