Она је овог лета започела дијету која јој је очистила организам, како тврди. Весна је по узору на Далај Ламу свакодневно конзумирала одређене намирнице, међу којима су вода, чајеви, лимунада без шећера и по која трешња.

Фото: Танјуг/Бранко Гојковић

 

Она је сада у ''Новом Јутру'' код Јоване Јеремић током укључења са говорила о фасцинантним резултатима које је постигла након 40 дана гладовања.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vesnadevinca

 

- У добром сам стању и физички и психички. Ја вежбам већ 30 година и последња два пута сам издржала 40 дана. То ћу сваке године радити. Отрова је све више, треба да се чиситмо. Нема чврсте хране. Зеолит се узима као чист клистир. Вода са лимуном колико желите, чајеви, жалфија... Супе без ичега. Скувате лук или парадајз, то баците и поједете супу. Можете и сок од цвекле, пола чаше дневно. Осећај глади траје 7,8 дана, а онда улазите у победу духа над телом. Волела бих да људи схвате да је гладовање спас за време у којем живимо. Планета је затрована са свих страна. Морамо се редовно чистити - рекла је Весна и додала:

Фото: Танјуг/Бранко Гојковић

 

- Скинула сам 12 и по кила. Пре сам скинула 15. Јако је важно да људи који су пунији не улазе у тотално гладовање. Ови који имају 10, 15 килограма више могу да гладују. Од 44 броја дошла сам на 38. Сви резултати су ми одлични, проверавала сам и крвну слику и пулс и ПХ фактор, све је одлично - каже Весна и открива шта јој предстоји на пословном плану:

- Два подухвата ми следе. Један је завршетак књиге о гладовању. Заиста постоје озбиљна истраживања. Друго је то што сам позвана због књиге о Мандели да гостујем на Малдивима, као гост владе. Тамо идем први пут, то има посебну тежину за мене.

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".