- Мени се брак није десио, само неке велике љубави, из њих нису настала деца. Никад нисам испитивала зашто је тако - рекла је Мира Карановић.

- Просто нисам осећала да је то приоритет, да је то нешто најважније у животу. И ево сад како се више говори о праву на избор... То није бунт. Дете би требало да има породицу, оца и мајку - додала је глумица.

Фото: Зоран Жестић

 

- Како сам ја тако врло заузета, и све остало, нема овде на Балкану мушкарца који би то пратио, који би то толерисао, и онда нисам добила децу, нису се десила деца - рекла је глумица за "Уна" ТВ.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

Мира је недавно причала и о страху који има.

- За мене, као и за многе људе, постоји страх од одласка. Мислим да га носимо од детињства, страх да ће нас оставити родитељи, а касније и неки други људи до којих нам је стало. Различити страхови утичу на наше понашање и потребно је много самосвести и рада како бисмо спречили да страхови контролишу наше животе. Некада су ми били потребни месеци да пребродим раскид или нешто лоше што ми се десило, а данас препреке савладам за један дан - искрена је била тада Мирјана Карановић за "Стори".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".