Случај певачице Јелене Марјановић је потресао регион. Међутим бивша учесница "Звезде Гранда" није једина позната личност у нашој земљи која је живот изгубила на најсуровији могући начин. 

Фото: Принтскрин Јутјуб

 

 

Једна од првих познатих личности била је Мерлинка, или Вјеран Миладновић, прва трансродна особа. Он се није скривао од јавности. 2003. године чекићем. Двојица осумњечених су ослобођени због недостатака доказа. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Merlinka Festiva

 

Глумац Драган Максимовић Макса, један од најчувенијих глумаца свог времена страдао је када је излазио из кафане у ноћи између 17. и 18. новембра 2000. године.

Бесни навијачи  прво су малтретирали Максимовића у локалу јер су мислили да је Ром, пошто је био тамније пути, нагон чега је газда кафане избацио силеџије напоље. Али ту се нису зауставили. Они су га сачекали на степеништу на Зеленом венцу и тукли до смрти.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Глумац, који је био астматичар и дијабетичар и недавно је оперисао катаракту, пао је у кому и месецима био у болници, а повредама је подлегао 4. фебруара 2001. године.

Трагичну судбину доживео је кошаркаш Партизана Харис Бркић. Кобне ноћи, непознати нападач је 13. децембра 2000. године, испред хале Пионир, испалио два метка у Хариса Бркића. Спортиста је те вечери неђшто раније изашао из дворане јер се се није осећао најбоље, а врло брзо су се са паркинга зачули пуцњи. Кошаркаш је повредама подлегао два дана касније, након што му је један метак завршио у пределу јагодичне кости, а други испод ока.

Фото: Архива Новости

 


За овај чин никада нико није одговарао. Није било осумњичених.

Још једано стравично убиство  које је потресло јавност било је убиство најпопларније певачице на Балкану двехиљадитих  Ксеније Пајчин. Њу је убио наводно због љубоморе њен дечко Филип Каписода који је касније извршио самоубиство. 

Фото: Принтскрин Инстаграм/Слика на профилу корисника xenia_pajcin xenia_pajcin

 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".