Трагично настрадала певачица, Јелена Марјановић, била је велика уметница, а на врхунцу каријере задесила ју је стравична судбина. 

Каријеру је започела са 13 година, а свој први албум издала као тинејџерка, при чему је привукла пажњу јавности која ју је, због сличности гласа, сматрала могућом наследницом Цеце Ражнатовић.

Фото: Принтскрин Јутјуб/ Гранд Коктел Тв Гранд

 

 

Као старија, покојна певачица се први пут појавила на аудицији у музичком такмичењу “Звезде гранда” 2009. године са песмом “Кад би знао како ми је” Сузане Јовановић, која је тада била члан жирија.

Јелена је на аудицију дошла једноставно одевена и без трунке шминке, а у том тренутку имала је само 26 година, тако да би је ретко ко препознао.

Фото: Принтскрин Јутјуб/ Папараззо Лов // ДНК

 

 

Покојна певачица је своју музичку каријеру започела много раније него што и публика мисли, међутим њен први наступ код Минимакса прошао је незапажено.

Јелена је те године наступила у емисији код Минимакса, али и издала ЦД и касету. Песме које су се нашле на том њеном албуму су: ''Ништа нисмо више'', ''Без ичега да си'', ''Суђено ми'', ''Мангупе'', ''Плачи срце, плачи'', ''Лептир'', ''Ћао мало'' и ''Ваздух ми се не дише''.

Фото: Принтскрин Јутјуб

 

 

Она се тад појавила обучена скроз у бело, а њена лепота и дуга црна коса, као и раскошни глас су сви запамтили.

Каријеру јој је, међутим, обуставила породична трагедија и смрт оца.

Он јој је био кључна подршка у каријери и приватном животу, па је млада певачица одједном остала без тла под ногама. Повукла се са јавне сцене, а тек деценију касније, кад је коначно смогла снаге да настави да се бави музиком, проговорила је о тим тренуцима у једном интервјуу:

-То ме је тотално дотукло и убило. После тога нисам имала снаге да наставим. Он је водио моју каријеру, био је моја снага. Нико није смео прстом да ме пипне... Када је отишао, све се угасило. Сада када сам се вратила на сцену, осећам да је и мој тата срећан, где год да је, рекла је тада Јелена.

Годину дана након смрти оца, Јелена је изгубила и стрица, који је након братовљевог одласка преузео на себе бригу о његовој ћерки.

Певањем је поново почела да се бави више од деценију касније, односно после удаје за композитира Зорана Марјановића са којим је имала ћерку.

Фото: П. Милошевић

 

 

Подсетимо тело Јелене Марјановић нађено је  у насељу Црвенка, у Борчи 02. априла 2016. године, а за убиство је окривљен њен супруг Зоран Марјановић.

БОНУС ВИДЕО:

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ СТИГАО У ВИШИ СУД: Чека пресуду за убиство супруге Јелене

 

 
 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".