Глумца Бојан Кривокапић један је од најзапаженијих глумаца на домаћој јавној сцени. Његове улоге су веома пропраћене, а због свог талента и шарма миљеник је многих жена.

 

 

Он је рођен у Београду, у родном граду дипломирао је на Факултету драмских уметности. Препознатљив је по улогама из серија "Војна академија", "Истине и лажи", "Чизмаши", "Династија, као и у многим другим телевизијским остварењима, а веома је успешан и у позоришту. Он је и стални члан Народног позоришта у Београду.

Као што смо напоменули Бојан спада у миљеника женске публике, али његово срце је освојила Таиса Кривокапић са којом има двоје деце - ћерку Невену и сина Богдана. 

 

 

- Невена је употпунила диван однос који имамо. Како смо обоје зреле и формиране личности, родитељство нам није превише тешко пало. Повишен адреналин, љубав и обавеза коју осећаш према детету те испиришу, па имаш утисак да све можеш. Све то доприноси да будеш бољи човек и да генерално више саосећаш са људима и њиховим потребама. Кад постанете родитељ, све друге ствари постају споредне, најнорналније је да највише желите да се бавите својим дететом, све остало може да се уради, али и не мора - истакао је Бојан за магазин "Глориа" након рођења ћерке.

Његова супруга Таиса је симултани преводилац са француског, немачког и енглеског језика, али од недавно активно се бави и психотерапијом. 

 

 

Иначе, занимљива је и анагдота са Бојановог и Таисиног црквеног венчања, а тог дана глумац се одлично сећа. 

- Свештеник је дошао и када смо почели венчање, некако је ноншалантно и скроз опуштено причао о нама, потомцима и венчању. Мени је то било некако у најмању руку изненађујуће, баш сам се зачудио. Скроз један неформалан разговор. У једном моменту сам се померио и сакрио иза жене - рекао је Бојан, преноси "Србија данас".

 

 

Подсетимо да је мало познато да је глумчев отац жива легенда нашег глумишта Миодраг Кривокапић, који иза себе има скоро пет деценија богате и успешне каријере.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Фотографије са снимања серије "Кнежевина Србија" - Глоговац као Кнез Михаило

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".