Да је Светлана Ражнатовић фатална жена регионалној јавности одавно је јасно, а томе сведочи и чињеница да Богдан Срејовић није преболео Цецу.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, бивши дечко Цеце Ражнатовић, менаџер Богдан Срејовић, очигледно није прошлост оставио иза себе, а доказ за то има и Цецин обожавалац. Реч је наиме о дечку који је од Цеце на "Инстаграму" добио савет за први дејт. А онда је уследио шок.

 

 

Наиме, на "ТикТоку" се појавио видео који показује да Богдан "уходи" људе који се дописују са Цецом. Након што је од Цеце добио савет за дејт, добио је и питање од Богдана: "Како је прошао први дејт?". Видео је многима био доказ да ни готово годину дана од раскида Богдан Срејовић није преболео Цецу, а шта о томе она мисли јавности још увек није познато.

 

 

Подсетимо, средином јануара прошле године у јавност је процурила вест да су балканска музичка звезда Светлана Цеца Ражнатовић и познати београдски угоститељ Богдан Срејовић у љубавној вези. Ова веза је почела мало пре него што је вест стигла у медије, али због учесталих заједничких појављивања са пријатељима по граду и те како је постала запажена и брзо постала сазнање представника седме силе. Мњђутим, они су након годину дана везе одлучили да ставе тачку на свој емотиван однос.

БОНУС ВИДЕО:

ЦЕЦА ОДВЕЛА БОГДАНА У ВИЛУ НА КИПРУ: Ево у каквом луксузу уживају

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".