Da je Svetlana Ražnatović fatalna žena regionalnoj javnosti odavno je jasno, a tome svedoči i činjenica da Bogdan Srejović nije preboleo Cecu.

Foto: ATA images

 

 

Naime, bivši dečko Cece Ražnatović, menadžer Bogdan Srejović, očigledno nije prošlost ostavio iza sebe, a dokaz za to ima i Cecin obožavalac. Reč je naime o dečku koji je od Cece na "Instagramu" dobio savet za prvi dejt. A onda je usledio šok.

 

 

Naime, na "TikToku" se pojavio video koji pokazuje da Bogdan "uhodi" ljude koji se dopisuju sa Cecom. Nakon što je od Cece dobio savet za dejt, dobio je i pitanje od Bogdana: "Kako je prošao prvi dejt?". Video je mnogima bio dokaz da ni gotovo godinu dana od raskida Bogdan Srejović nije preboleo Cecu, a šta o tome ona misli javnosti još uvek nije poznato.

 

 

Podsetimo, sredinom januara prošle godine u javnost je procurila vest da su balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi. Ova veza je počela malo pre nego što je vest stigla u medije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile. Mnjđutim, oni su nakon godinu dana veze odlučili da stave tačku na svoj emotivan odnos.

BONUS VIDEO:

CECA ODVELA BOGDANA U VILU NA KIPRU: Evo u kakvom luksuzu uživaju

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".