Водитељка Јована Јеремић је говорила о фаталним ћелавим мушкарцима, а у једном моменту послала је поруку свим политичарима.

- Када дођу код мене у емисију некада не знају како да се понашају, а ја им поручујем да се понашају природно и неће имати проблем са мном, рекла је Јована Јеремић на самом почетку, а онда је открила који су по њој најбољи и најуспешнији ћелави мушкарци.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Наиме, Јована је на почетку емисије послала поруку политичарима који не знају како да се понашају када дођу код ње у јутарњи програм.

- Ја сам жена која воли ћелаве мушкарце, палим се на њих. То је зато што ћелав мушкарац мора да има шарм, али и све поред да би опчинио једну жену као што сам ја. Искуство ми је доказало да ћелави мушкарци имају нешто више од оних који имају савршену косу и изглед. Направила сам једну ретроспетиву ко су били први прави фатални мушкарци. Прво су били грчки глумац Тели Савалас и руски Јул Бринер. Након њих у холивуд долази Брус Вилис, који је за мене стварно фаталан мушкарац. Као клинка волела сам фудбалера Зинеида Зидана и он је обележио моје детињство када је фудбал у питању. Када су економија и бизнис у питању ту је и Миодраг Костић за којим су жене губиле главу. Наташа Беквалац је јавно изјавила после три брака да је Миодраг Костић био мушкарац њеног живота. Из музичке индустрије ту је Мили, са којим су ме повезивали, али наравно да ништа нисам имала са њим. Када је у питању политика на списку најфаталнијих ћелавих мушкараца налази се Милош Вукчевић. На списку се налази и Славољуб Муслин, рекла је Јована Јеремић.

БОНУС ВИДЕО:

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".