Миљана Кулић је већ дуже време желела да оперише желудац, односно да уради захват смањивања, а та жеља јој се остварила данас у Истанбулу после неколико одлагања због прехладе.

Њен емотивни партнер, Ненад Мацановић Бебица објавио је стори на Инстаграму и открио да је Миљанина операција готова, а поменуо је и како се она тренутно осећа.

- Бебица моја је одлично, завршила операцију. Хвала свима који питате и подржавате нас - написао је Ненад на свом Инстаграму сторију.

Иначе, Миљана се огласила пред операцију и поделила фотографију из болнице.

Фото: Принтскрин Инстаграм/миљана_кулиц.оффициал

 

 

- Одох на операцију, кратко је поручила Миљана пратиоцима на Инстаграму и отишла на операцију смањивања желуца која јој је још раније била заказана.

- Прехладила сам се, добила сам бронхитис, па нису могли да ме уведу у анестезију. Добила сам упалу ува, имала сам температурту и доктори су рекли да се прво излечинм, па да онда дођен. Много сам се разочарала, била сам очајна када су морала да се вратим, али можда је тако и боље. Најважније је да све прође како треба када се оперишем, причала је Миљана недавно ио бјаснила да је то разлог одлагања.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".