Милан Калинић и Сандра ове године су обележили 16. годишњицу брака и имају двоје деце, ћерку Теу и сина Вука. Водитељ и глумац признаје да страст и заљубљеност временом бледе, али да то у његовом и Сандрином случају није негативно утицало на њихов однос.

Фото: Н. Фифић

 

Напротив, како године одмичу многе ствари се мењају, али је то учинило да им брак буде стабилнији, тврди Милан.

Фото: Сарић С.

 

"Када кажу да је неко заљубљен као првог дана то је лаж, то је немогуће, страст и заљубљеност временом избледе. Сандра и ја смо толико дуго заједно и све више и више уживамо, али како време пролази све смо већи пријатељи, смејемо се још више него пре и допуњујемо. То су ретке ствари које ми имамо, јер гледајући друге људе схватам да су многи заједно само формално или да су из неких разлога изгубили оно "нешто" и да више није то то", рекао је Милан.

Како каже, некад је и инат тај који им не дозвољава да наруше брак.

Фото: Н. Параушић

 

"Онда када видим мене и Сандру стварно је несвакидашње и јединствено, и то љубоморно чувам. Сад и да нам се деси нешто, из ината не бих дозволио да се распаднемо. Колико год ми имамо добрих пријатеља и људи који нам желе добро, има и оних завидних и то много више, такви су људи генерално, то им је у сржи. Тако да због таквих, шта год да се деси, из ината не бих дозволио да нас нешто поремети", рекао је глумац и водитељ.

Сандрин изглед хваљен је где год се она и Милан појаве, а Калинићу то импонује.

Фото: Сарић С.

 

"Нема особе, 'ајде мушкарци, не би сигурно причали мени јер сам јој муж, али интересантно је како свака жена, жене које феноменално изгледају, како се одушевљавају и диве мојој жени. Али мени то не треба нико да каже, ја где год да се појавим са Сандром, колико год ту има прелепих жена, моја Сандра је или најлепша или међу две, три најлепше, ја сам субјективан, стварно је тако. Што је старија све боље изгледа. Мислим, ни ја нисам лош, имам 50 година. Држимо до себе. Људи кроз цео живот треба и физички да се свиђају једно другом, не треба да се унаказиш. То су све ситнице које се склапају и које могу да доведу до негативних или позитивних ствари. У нашем случају су позитивне", закључио је Милан Калинић.

(Гранд онлајн)

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".