Квиз "Желите ли да постанете милионер" почео је да се емитује 2002. године и постао је један од најгледанијих телевизијских формата, а водитеља нема ко тада није знао.

На месту водитеља нашао се тада мало познати Иван Зељковић, коме је квиз донео огромну славу, али и надимак Зека Милионер.

Фото: Јутјуб принтскрин/BK Kvizovi

 

 

Иван Зељковић данас има 47 година и одавно се повукао са малих екрана. Последњих година адреса му је у Дубаију, где су му се придружили супруга Весна, као и деца Петра и Лука.

- Шеф сам продукције у компанији и мој посао је продуцент у дигиталним медијима. То се пре свега односи на видео, али и на друге методе које су сада веома активне. Видео је ствар која је у мом главном фокусу, поготово што је у великој експанзији, и то ме чини пресрећним. И свих оних двадесетак година које сам провео на радију, па на телевизији дају одличне резултате - открио је водитељ једном приликом за домаће медије.

 

 

Водитељка Сања Маринковић је након развода отпутовала на одмор у Дубаи где јој је друштво правио управо Иван Зељковић.

- Зека и ја се знамо од давне 2004. године када смо обоје били проглашени за ТВ лица године. Тада је водио квиз "Желите ли да постанете милионер", а ја наравно "Магазин ин". То је неко наше прво познанство које је било веома површно, кратко. Рекао ми је недавно када смо евоцирали успомене да сам га тада изненадила својим темпераментом и непосредношћу - рекла је тада Сања и додала:

 

 

- Временом, како сам долазила на одмор у Дубаи, а Зека наставио да гради своју каријеру и да тражи срећу у Дубаију са својом породицом, остали смо у контакту. Од тада сваки пут када дођем у Дубаи јавим се, деца нам се друже пошто су приближно исто годиште. Зека је једна племенита особа која своја сазнања дели, с обзиром на то да је овде на извору информација, те може много тога да помогне. Имала сам прилике да овде присуствујем његовој свирци, он има свој бенд који организује овде концерте те сам се веома лепо провела.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".