Чувена водитељка и глумица Нина Сеничар не крије да јој је лепота помогла да оствари своје снове, али исто тако каже да није планирала да се бави манекенством, већ јој је живот сам наметнуо ту професију.

Она је гостујући у емисији "Балканском улицом" открила неке непознате детаље из свог приватног живота, а дотакла се и каријере.

Фото: Профимедиа

 

- Док сам студирала у Италији, упознала сам ујниног пријатеља, који је био власник велике модне агенције у Милану. Предложио ми је да урадимо пробно сликање, али рекла сам му да немам времена јер морам да учим. Међутим, некако смо успели да се ускладимо и фоткала сам се. Убрзо сам добила први посао, била је то ревија доњег веша.

Зарадила сам 1.000 евра за један дан! Питала сам се: "Је л' ово могуће?" - испричала је Нина.

С обзиром да је тада била веома млада новац јој је много значио.

- То је било много пара за мене, једну студенткињу... Та економска слобода ми је дала крила, могла сам лепо да планирам живот, да не морам аутобусом за Београд, већ авионом... Живела сам два паралелна живота. С једне стране, живела сам у собици у скромном студентском дому, а с друге стране сам градила успешну каријеру и сретала разне профиле људи, који имају авионе, камионе, хеликоптере... Решила сам да чврсто стојим на земљи и да "гурам" факултет који ми је био приоритет. Била сам стипендиста и на постдипломским студијама!

Фото: Профимедиа

 

Нина не крије да јој је лепота дала много тога, а споменула је и тренутак када се упознала у Италији 2006. године са чувеним певачем Еросом Рамацотијем.

Након неког времена он је захваљујући њој дошао у Нови Сад и тамо одржао концерт.

Они су кратко били у вези, а након што су се разишли остали су у пријатељским односима. 

Данас Нина је удата за Џеј Елиса и живи у Америци.

Фото: Профимедиа

 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".