Нови фудбалер Фјорентине је српски репрезентативац Лука Јовић који је изјавио је да му је част што ће у наредне две сезоне носити дрес клуба из Фиренце.

Лука Јовић је са својом девојком Софијом Милошевић и синовима прешао у да живи у Италију, где ће одсад бранити боје чувеног клуба.

Фото: Профимедиа

 

 

Верујемо да је Фиренца већ добро позната манкенки која је са својим бившим дечком Адемом Љајићем већ била у поменутом граду.

Подсетимо, манкенка је тада студирала у Италији и то баш у Фиренци, док је Љајић играо и за љубичасте, али и за клуб из престонице Италије - за Рому.

Нема сумње да ће Софија много тога имати да покаже Луки који је у каријери први пут стигао на "Чизму".

Софија Милошевић и Адем Љајић били су у љубавној вези три године, а након љубавног бродолома Софија је неколико месеци касније упловила у вези са Луком Јовићем. Из те љубавне везе пар је добио два сина.

 

 

Подсетимо Адем Љајић је постао члан Фјорентине у јануару 2010. године. У Фјорентини је провео четири и по сезоне, у којима је одиграо 78 лигашких утакмица и постигао 15 голова.

Фото: Небојша Параушић

 

 

Надамо се да ће се Софијин нови изабраник подједнако добро снаћи као и његов предходник Адем, а не сумњамо да ће му манекенка и мајка његова два сина помоћи у томе.

БОНУС ВИДЕО:

Завирите у ормар Јелене Карлеуше

 

 
 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".