Novi fudbaler Fjorentine je srpski reprezentativac Luka Jović koji je izjavio je da mu je čast što će u naredne dve sezone nositi dres kluba iz Firence.

Luka Jović je sa svojom devojkom Sofijom Milošević i sinovima prešao u da živi u Italiju, gde će odsad braniti boje čuvenog kluba.

Foto: Profimedia

 

 

Verujemo da je Firenca već dobro poznata mankenki koja je sa svojim bivšim dečkom Ademom LJajićem već bila u pomenutom gradu.

Podsetimo, mankenka je tada studirala u Italiji i to baš u Firenci, dok je LJajić igrao i za ljubičaste, ali i za klub iz prestonice Italije - za Romu.

Nema sumnje da će Sofija mnogo toga imati da pokaže Luki koji je u karijeri prvi put stigao na "Čizmu".

Sofija Milošević i Adem LJajić bili su u ljubavnoj vezi tri godine, a nakon ljubavnog brodoloma Sofija je nekoliko meseci kasnije uplovila u vezi sa Lukom Jovićem. Iz te ljubavne veze par je dobio dva sina.

 

 

Podsetimo Adem LJajić je postao član Fjorentine u januaru 2010. godine. U Fjorentini je proveo četiri i po sezone, u kojima je odigrao 78 ligaških utakmica i postigao 15 golova.

Foto: Nebojša Paraušić

 

 

Nadamo se da će se Sofijin novi izabranik podjednako dobro snaći kao i njegov predhodnik Adem, a ne sumnjamo da će mu manekenka i majka njegova dva sina pomoći u tome.

BONUS VIDEO:

Zavirite u ormar Jelene Karleuše

 

 
 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".