Жељко Самарџић је својевремено сарађивао са манекенком, и бившом моделсицом, Сандром Мељниченко. Њој је била поверена главна улога у споту за његову "Грлицу". Њено лепо лице многима је у глави чим се негде зачују познате речи: "Шта си то у мени нашла, моја тужна грлице", преносе београдски медији.

О некадашњој чланици групе "Моделс", која је у то време још увек носила девојачко презиме Николић, познати певач има само речи хвале иако више и нису у контакту.

- Немам контакт са Сандром. Она је жена која се веома успешно удала, има диван брак, дечицу... Ја је памтим као једну дивну девојку, која је имала једну лепу улогу у мом споту и сама помисао на њу је увек нешто лепо - испричао је Жељко.

Фото: В. Данилов

 

 

Била главна у спотовима деведесетих!


Када је имала 15 година, тада Сандра Николић почела је да се бави манекенством. Са родитељима је путовала у Милано, Париз и Лондон, где је радила ревије за многе модне куће.

Поред улоге у Жељковом споту, Сандра се појавила у следећим песмама: 

 "Да ли си икада мене вољела" Ненада Кнежевића Кнеза, "Ноћ ми те дугује" Здравка Чолића, "Сутра је нови дан" Фанки Џи и "Неодољив неумољив" Светлане Цеце Ражнатовић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zdravko Colic

 

 

 

Моделсица постала милијардерка

Удајом 2003. за руског милијардера Андреја Мељниченка стекла је углед, а на свадби су јој певале Кристина Агилера и Витни Хјустон. 

Од прошлости остале су само приче и легенде, понеки спот и песме групе Моделс, а Сандра је постала недостижна и недодирљива, баш као и све остале фаце светског џет-сета.

Фото: Профимедиа

 

 

Галерија:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".