Овај пут Јелисавета Орашанин је објавила фотографију на свом Инстаграм налогу са одмора. На слици се види како ужива са пријатељицама, а оно што никоме није промакло јесте глумичино извајано тело у бикинију.

 

 

Јелисавета је тренутно на одмору са својим супругом Милошем Теодосићем, а пар ужива са својим пријатељима, али овога пута без деце.

 

 

Откако су дошли на свет син и ћерка Јелисавете Орашанин потпуно су окупирали животе глумице и њеног супруга, славног кошаркаша Милоша Теодосића. Петра и Богдан приоритет су брачном пару, који због мезимаца често запоставља сопствене жеље. Једна од ствари којима, наводно, они не успевају у потпуности да се посвете откако су постали родитељи, и у томе нису јединствени, јесте њихов однос. Сада су, међутим, одлучили то да промене.

Драмска уметница и спортиста пре извесног времена донели су одлуку да по први пут децу оставе на чување родитељима и дадиљи и отпутују на романтичну дестинацију сами. Поменуте планове они су недавно и остварили, а друштво на летовању праве им и пријатељи, такође брачни парови.

БОНУС ВИДЕО:

Милица Тодоровић показала заносну фигуру у бикинију

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".