Јелисавета и Милош Теодосић данас прослављају пету годишњицу брака, а тим поводом глумица је објавила низ заједничких емотивних фотографија

- 5. годишњица - написала је Јелисавета у опису фотографија, а онда су уследиле честитке њихових фанова.

Многи су коментарисали да Тео и Јелисавета изгледају никада срећнији, те да је, ако је судећи по фотографијама, њихова љубав све јача.

 

 

Подсетимо, глумица и кошаркаш упознали су се у децембру 2016. године преко заједничких пријатеља, док је Милош играо у Москви, а Јелисавета, као и до тада, живела у Београду. Иако су покушали да сакрију везу од медија, романса је убрзо откривена, а интересовање јавности за овај пар није јењавало.

Само четири месеца након што су отпочели везу, у априлу 2017., одлучили су да стану на луди камен, а свадба је заказана за 25. јун исте године. Раскошно венчање организовано је у једном београдском ресторану, а слављу су присуствовале бројне личности из јавног живота Србије.

 

 

Након свадбе пар се одселио у Америку, будући да је Тео потписао уговор са кошаркашким клубом ЛА Клиперси. Живот су наставили у Лос Анђелесу, где је најпре отишао Милош, у августу 2017., а Јелисавета му се придружила у новембру када је завршила са пословним обавезама у Србији.

Неколико дана пре него што су прославили прву годишњицу брака, 21. јуна 2018. године, пар је кумовао на свадби Александре Пријовић и Филипа Живојиновића, а овим поводом провели су неко време у Србији. Од самог почетка и Јелисавета и Милош ретко су за медије говорили о својој љубави и избегавали да откривају детаље из приватног живота, а избегавали су и да, иако многи парови са јавне сцене то чине, заједничке фотографије објављују на Инстаграму.

Крајем јуна 2018. Јелисавета је на свет донела девојчицу, којој су она и Милош одлучили да дају име Петра.

 

 

Прошле године овај пар је постао богатији за још једног члана породице, сина Богдана.

БОНУС ВИДЕО:

Први плес Ане Дабовић и Илије Мустура

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".