Хтели не хтели, често смо принуђени да чујемо туђе разговоре у градском превозу. Тако је још једна прича из градског превоза у Београду постала вирална. На Твитеру се појавио пост у коме је корисник са својим пратиоцима поделио сцену у којој свекрве оговарају снаје.

- У бусу две госпође оговарају снаје. Госпођа број један замера снаји што иде на море сама са дететом. 'Ишла бих и ја, али ме није звала'. Госпођа број два коментарише како њена снаја на мору неће да кува, већ иде по ресторанима - написао је у твиту и додао:

Фото: Драган Кујунџић/Танјуг

 

 

- Сад су прешле на студенте из провинције. Каже госпођа број један да је издала студентима собу са Златибора и уништили јој предиван намештај. Квалитетан. Скоро па нов. Стар само 40, 45 година, али у одличном стању био пре но што су га зли провинцијалци поломили - написао је корисник, преноси Мондо.

У једном од коментара додао је да је "госпођа, рекло би се по акценту који повремено издаје, из Јагодине и околине".

- Тако да, ето, данас научих да је Златибор провинција, а Јагодина престоница културе - додао је он.

Фото: Инстаграм принтскрин/mojbeograd_rezerva

 

 

Твитераши су у једном коментару написали какве су ситуације они имали на разним местима на којима су имали прилике да чују слична оговарања.

- На плажи две госпође оплеле све до 8. колена, па заређале нас по плажи. Каже другарица: 'Ове нас оговарају'. Помињу кеве што само блену у телефон и дебелу децу - пише у једном од коментара, а наредни је привукако највише пажње:

- Ја у породилишту прекјуче. Снаја се страшно мучи, на крају је возе на царски рез. Каже свекрва сва забринута: 'Ма, није ми за њу, лако ће она, него што ми муче дете' - написала је једна корисница, а многи су истакли да је та ситуација заправо права дефиниција односа између снаје и свекрве.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".