Филип Цар се није појавио са Далилом у емисији и она јекроз сузе јавно раскинула са њим. Филип је данима у лошем стању, а због непоштовања правила у уговору, могао би бити кажњен хонорарем. 

О целој ситуацији се огласио Филипов друг за медије ''Република.рс'' у којима је открио због чега се он није појавио у емисији.

- Данима се не трезни, не види на очи, из емисије у емисију, сви га зову, са породицом покушава да испегла ситуацију, са Далилом се стално свађа. То су чарке, провокације, не могу пет минута да буду мирни, као и у ријалитију, све се наставило. Он покушава да је смири, да јој објасни неке ствари, он све тера на шалу, али она никако то да схвати. Женско, сметају јој неке ствари, он то очигледно не може да промени, па њихова прошлост, све утиче. Па коментари на друштвеним мрежама, све их некако ремети и онда дође до расправе - започиње Филипов друг и додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Он је дошао у стан, ја сам се чуо са њим, послао ми је поруку да је добро, да је уморан, да не зна за себе буквално и да ће прилећи да спава, јер не може више да издржи пресију у глави коју има. Након тога ја сам покушао неколико пута да га позовем, али ми није пошло за руком, није ми се просто човек јављао. Звони до краја и ништа, да ли је искључио звук на телефону. Са Далилом ја нисам ни имао контакта, па да позовем њу, нисам хтео ни да смарам девојку, јер знам да је ситуација баш напета. После тога сам видео да се није појавио у емисији и било ми је јасно да се нешто озбиљно десило. Не знам више ни сам шта да мислим, ја сам ипак за оно, ако вам не иде, шта ћеш, не иде, боље да се разиђу, него да се муче и овако пате као њих двоје. Она је лепа девојка, може да нађе бољу прилику, он је шармантан момак, имао је топ рибе увек, не знам шта им све ово треба - завршава Царев друг.

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Свадба Ђанијевог сина Милоша

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".