Hteli ne hteli, često smo prinuđeni da čujemo tuđe razgovore u gradskom prevozu. Tako je još jedna priča iz gradskog prevoza u Beogradu postala viralna. Na Tviteru se pojavio post u kome je korisnik sa svojim pratiocima podelio scenu u kojoj svekrve ogovaraju snaje.

- U busu dve gospođe ogovaraju snaje. Gospođa broj jedan zamera snaji što ide na more sama sa detetom. 'Išla bih i ja, ali me nije zvala'. Gospođa broj dva komentariše kako njena snaja na moru neće da kuva, već ide po restoranima - napisao je u tvitu i dodao:

Foto: Dragan Kujundžić/Tanjug

 

 

- Sad su prešle na studente iz provincije. Kaže gospođa broj jedan da je izdala studentima sobu sa Zlatibora i uništili joj predivan nameštaj. Kvalitetan. Skoro pa nov. Star samo 40, 45 godina, ali u odličnom stanju bio pre no što su ga zli provincijalci polomili - napisao je korisnik, prenosi Mondo.

U jednom od komentara dodao je da je "gospođa, reklo bi se po akcentu koji povremeno izdaje, iz Jagodine i okoline".

- Tako da, eto, danas naučih da je Zlatibor provincija, a Jagodina prestonica kulture - dodao je on.

Foto: Instagram printskrin/mojbeograd_rezerva

 

 

Tviteraši su u jednom komentaru napisali kakve su situacije oni imali na raznim mestima na kojima su imali prilike da čuju slična ogovaranja.

- Na plaži dve gospođe oplele sve do 8. kolena, pa zaređale nas po plaži. Kaže drugarica: 'Ove nas ogovaraju'. Pominju keve što samo blenu u telefon i debelu decu - piše u jednom od komentara, a naredni je privukako najviše pažnje:

- Ja u porodilištu prekjuče. Snaja se strašno muči, na kraju je voze na carski rez. Kaže svekrva sva zabrinuta: 'Ma, nije mi za nju, lako će ona, nego što mi muče dete' - napisala je jedna korisnica, a mnogi su istakli da je ta situacija zapravo prava definicija odnosa između snaje i svekrve.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".