Jakov, Simon i Luka Šaranović iz Herceg Novog danas imaju pet godina i pravi su slatkiši. Bilja je uz zajedničke fotografije sa plaže u Jazu napisala: "Samo da vidite moje tri male-velike ljubavice", otkrivši da se sa njima videla tokom porodičnog letovanja u Crnoj Gori.

Foto: Printskrinin/Instagram/cekicbiljana

 

Roditelji dečaka su ostali u kontaktu sa Biljanom i njenom porodicom i, kako kažu, svaki susret ih podseti na momente kada su snimali ovaj potresan film. Jakov, Simon i Luka su u vreme snimanja imali nepune dve godine, ali bili su više nego odlični glumci.

Mališani su se smenjivali na setu i niko nije mogao da pretpostavi da Darinog mlađeg brata ne igra jedna, već tri bebe. Najviše scena, doduše, izneo je Luka, sa kojim se Bilja posebno i slikala, postavivši komentar "posle tri godine".

Dečaci još nisu pogledali film o stradanju Srba od ustaške ruke i golgoti kroz koju su prošli u koncentracionim logorima tokom Drugog svetskog rata, jer njihova majka kaže da su još mali da bi shvatili tu težinu. Ipak, često im pokazuje fotografije sa snimanja.

BONUS GALERIJA: Živopisne fotke sa snimanja filma ''Munje'', kao i sa koncertnih promocija

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".