Овај млади пар је добио четворо деце Адријану, Михајла, Андрију и Анику. За Мирку породица коју је основала са Вујадином је истинска срећа. 

Лепа глумица успева да направи баланс између породичног и професионалног живота, упоредно да прати супруга у његовој фудбалској каријери и да путује тамо где игра за клуб. Она вредно брине о деци, али не занемарују ни себе ни свој посао.   

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin

 

 

Мирка је са Савићем скоро пола свог живота, али је пре њега имала љубав о којој се мало зна. Реч је о Лазару Космајцу, сину Драгослава Космајца. Лазара је упознала у средњој приватној школи коју су заједно похађали. Тада је била пред пунолетством. Мирка је већ тада имала статус младе звезде који јој је донела улога у филму ''Ми нисмо анђели 2''.

‒ Увек радо одговарам на питања која се тичу мог посла, и на она која су у вези са супругом и децом. Међутим, не желим да говорим о нечему што је део моје прошлости и што се дешавало у средњој школи. Није да избегавам да причам о томе јер сам посебна, већ је то тотално дегутантно ‒ одговорила је Мирка када су је питали о бившем дечку. 

(Хелло)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тијане Кондић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".