Ovaj mladi par je dobio četvoro dece Adrijanu, Mihajla, Andriju i Aniku. Za Mirku porodica koju je osnovala sa Vujadinom je istinska sreća. 

Lepa glumica uspeva da napravi balans između porodičnog i profesionalnog života, uporedno da prati supruga u njegovoj fudbalskoj karijeri i da putuje tamo gde igra za klub. Ona vredno brine o deci, ali ne zanemaruju ni sebe ni svoj posao.   

Foto: Printskrin/Instagram/savicvujadin

 

 

Mirka je sa Savićem skoro pola svog života, ali je pre njega imala ljubav o kojoj se malo zna. Reč je o Lazaru Kosmajcu, sinu Dragoslava Kosmajca. Lazara je upoznala u srednjoj privatnoj školi koju su zajedno pohađali. Tada je bila pred punoletstvom. Mirka je već tada imala status mlade zvezde koji joj je donela uloga u filmu ''Mi nismo anđeli 2''.

‒ Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla, i na ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da govorim o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno ‒ odgovorila je Mirka kada su je pitali o bivšem dečku. 

(Hello)

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma glumice Tijane Kondić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".