Сада је Вујадинова објава на друштвеним мрежама направила праву пометњу, те се многи питају да ли су коначно рекли судбоносно "да".


Вујадин Савић је, наиме, на свој Инстаграм профил поставио фотографију, на којој видимо да на једној картици на столу за којим седи његова изабраница пише - Мирка Васиљевић Савић. Ово је одмах покренуло приче да су се венчали, те да је глумица свом презимену додала и његово.

 - Ко хоће да честита, нека честита! - написао је Вујадин у опису објаве.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/ savicvujadin

 

- Мој живот је у коферима. У коферима је од моје 19. године. Али, још коју годину само, то је то. Није ми то напорно. Шта да радимо, то је наш живот. Ми тако функционишемо. То је за добробит породице. То је Вујадинов посао, ми смо ту да га подржимо, да га испратимо - казала је Мирка Васиљевић недавно пред нашим камерама, па открила да ли тренира.

- Тренирају ми највише живце! (смех) Тренинге сам мало запоставила. Са бебом је то сад мало... Није немогуће, наравно, кад се човек добро организује, али у иностранству смо потпуно сами са децом, немамо никакву помоћ. Немамо ни баке, ни деке, ни рођаке, никога ко може да буде сат, два, три са децом. Тамо не стижем то, овде сам стизала - истакла је Мирка, позната по улогама у остварењима "Љубав, навика, паника" и "Ми нисмо анђели 2".

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".