Огњен и Данијела упознали су се 2009. године на снимању његове емисије. Симпатије су се одмах родиле, а венчали су се 2012. године. 

Водитељ је ретко причао јавно о свом браку, већ је своју интиму чувао само за себе. Ипак, пре пет година говорио је о љубави са Данијелом.

Фото: АТА имагес

 

- Не знам шта бих конкретно рекао о својој љубави... Не волим да причам о томе, јер ту нема шта да се дефинише. Уколико трошиш речи, самим тим све обесмислиш. Данијела и ја се супер слажемо и разумемо; заједнички се покрећемо и подржавамо. Много ствари везаних за њу ми се допада... Причање о љубави, шта волимо код некога и качење слика да би се потврдили.. Не знам, мени то није јасно... - рекао је тада Огњен.

У једној од епизода "Амиџи шоуа" гост је био Мевлудин Дуванчић... Том приликом је предвидео крах Огњеновог брака, о чему је недељама касније брујала читава Србија. Он је тада открио како је реаговао на његове речи.

Фото: Милена Анђела

 

- Човек је рекао да се шалио након пет минута, али то нико није пропратио. Није желео да говори о мени, већ да се посвети гостима у студију, али Маја Николић га је питала за будућност мог брака, а новинари су узели оно што им је било занимљиво, не смета ми то.

Фото: Танјуг/ Сава Радовановић

 

Подсетимо, Огњен и Данијела су поводом развода објавили саопштење и навели да за крах брака није крива трећа особа.

- Желимо да вас обавестимо да смо одлучили да се разиђемо, а одлуку о разводу смо донели заједно. Ми ћемо остати у пријатељским односима зарад интереса нашег сина, а овим поводом се више нећемо оглашавати, нити давати изјаве. За наш развод није крива трећа особа, па нема места додатним спекулацијама. Захваљујемо се свим медијима на досадашњој сарадњи и молимо вас да поштујете одлуку да не говоримо о овој теми - рекли су Огњен и Данијела у заједничком саопштењу за медије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелена Тинска

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".