Ognjen i Danijela upoznali su se 2009. godine na snimanju njegove emisije. Simpatije su se odmah rodile, a venčali su se 2012. godine. 

Voditelj je retko pričao javno o svom braku, već je svoju intimu čuvao samo za sebe. Ipak, pre pet godina govorio je o ljubavi sa Danijelom.

Foto: ATA images

 

- Ne znam šta bih konkretno rekao o svojoj ljubavi... Ne volim da pričam o tome, jer tu nema šta da se definiše. Ukoliko trošiš reči, samim tim sve obesmisliš. Danijela i ja se super slažemo i razumemo; zajednički se pokrećemo i podržavamo. Mnogo stvari vezanih za nju mi se dopada... Pričanje o ljubavi, šta volimo kod nekoga i kačenje slika da bi se potvrdili.. Ne znam, meni to nije jasno... - rekao je tada Ognjen.

U jednoj od epizoda "Amidži šoua" gost je bio Mevludin Duvančić... Tom prilikom je predvideo krah Ognjenovog braka, o čemu je nedeljama kasnije brujala čitava Srbija. On je tada otkrio kako je reagovao na njegove reči.

Foto: Milena Anđela

 

- Čovek je rekao da se šalio nakon pet minuta, ali to niko nije propratio. Nije želeo da govori o meni, već da se posveti gostima u studiju, ali Maja Nikolić ga je pitala za budućnost mog braka, a novinari su uzeli ono što im je bilo zanimljivo, ne smeta mi to.

Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

 

Podsetimo, Ognjen i Danijela su povodom razvoda objavili saopštenje i naveli da za krah braka nije kriva treća osoba.

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi - rekli su Ognjen i Danijela u zajedničkom saopštenju za medije.

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Jelena Tinska

(Srbija Danas)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".