Иако је домаћој јавности његов идентитет још увек непознат, две деценије млађи, дечко Лидије Вукићевић после дуже времена унео је радост у њен живот и како глумица признаје ужива у сваком тренутку који проведу заједно.


- Млађи партнер ми је унео нову радост. Био ми је потребан неко сличан, не верујем у оно да се супротности привлаче. Мени не треба смиривање, већ да ме партнер прати на мојој таласној дужини. Ко год је покушао да ме спусти на земљу, сам је завршио спуштен, много ниже од мене - говорила је атрактивна глумица која је својевремено открила да је реч о италијанском сликару, са којим ужива у љубави на даљину:

 

- Виђамо се повремено. Волим љубави на даљину, никад не могу да досаде, увек вам је лепо, ужелите се једно другог. И сваки пут кад се видимо као да је први. Кад сте непрестано заједно, многе ствари се оголе, на површину изађе и нешто што можда не бисте желели. Навика убија љубав. Кад ми партнер постане као брат, време је за одлазак. Пошто смо обоје уметници, одлично се разумемо. О селидби у Италију не размишљам, типична сам жена за ово поднебље. Годинама сам живела у Холандији и Турској, и схватила да највише волим Србију, да ми је овде најлепше. Могу да отпутујем, али се враћам јер се овде најбоље осећам - рекла је тада, међутим, изгледа да су се током последње посете емотивном партнеру у Италији отвориле неке нове пословне могућности.

Наиме, Лидија је спојила лепо и корисно те се током посете свог драгог одлучила за нови подухват на професионалном плану који није у вези са њеним примарним занимањем, глумом.


- Ово лето ми је једно од најлепших јер тренутно радим веома велики, озбиљан посао. Не ради се о глуми већ је везан за лепоту. Једна фирма у Италији и ја направили смо производ који ће да буде пласиран на нашем и тржишту широм бивше Југославије. Рекламираћу га, а у питању је производ који сам створила са тимом врхунских италијанских стручњака из Венеције. У питању је висок квалитет, не бих себи дозволила да се после скоро 40 година рада обрукам. Стојим стопроцентно иза нечега што женама може да помогне у области неге и лепоте - испричала је глумица и додала:

- До краја јула требало би да се појави на тржишту. Искрено се радујем јер добро познајем област о којој се ради и имам тим стручњака који се годинама баве негом жена. Све ће бити врхунско, од паковања до садржаја -закључила је Лидија.

 

(Глорија/Пинк.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из породичног дома - Лидија Вукићевић, 1989. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".