Добро препознатљив љубавни троугао прве сезоне "Задруге", Слоба Радановић, Кија Коцкар и Луна Ђогани годинама су у центру интересовања како медија тако и многобројне публике и фанова поменутог ријалитија.

О њиховој популарности током ријалитија, али и након повратка у спољни свет сувишно је и причати, а ретко који дан је прошао да бар неко од њих није био присутан у медијима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Иако су у самом ријалитију прошли кроз турбулентан период праћен драмом, сузама и свађама, овај тројац је неусмњиво све то јако добро уновчио што доказују и бројне некретнине које су пазарили.

Кија је након ријалитија, тачније у октобру 2018. пазарила своју прву некретнину, стан у Београду.

Одмах након победе у "Задрузи 1", Кија је истакла да новац жели да уложи у некретнину у Београду, а имала је среће да веома брзо пронађе стан који јој се у потпуности допада.

Фото: АТА имагес

 

Након тога, прошле године је пазарила још један стан у близини оног у којем тренутно живи који намерева да издаје, а ту се није зауставила.

Последња у низу некретнина је она коју је пазарила у Турској. Наиме, Кија је у новембру 2021. купила двособан стан у Алањи. Зграда у којој се налази луксузна некретнина нема шта не поседује, па делује као да је управо хотел са пет звездица.

Певач Слоба Радановић и његова супруга Јелена Ђуричанин недавно су пазарили велелепну кућу од чак 800 квадрата у Вишњичкој бањи, за коју су наводно искеширали 500.000 евра.

Радановић и његова супруга су се у кућу уселили пре два месеца, два дана након венчања.

Фото: АТА имагес

 

 Кућу су опремили најлуксузнијим намештајем и уживају у огромном дневном боравку, четири спаваће собе, два купатила и дворишту са великим базеном. У склопу куће је и мања теретана, што је Слобу посебно одушевило.

Луна Ђогани и Марко Миљковић крајем 2021. године преселили су се у нови стан на Бежанијској коси.

Ријалити-пар је купио стан од 80 квадрата, а све је рађено по мери и њиховом одабиру. Цена овог дома је наводно 160.000 евра.

Својевремено је у једном интервјуу Миљковић истакао да су Луна и он купили нови стан на кредит.

- Дакле, кредит је у питању, да не буде после купио овај и онај, ми смо сами створили стан и уживаћемо, кад буде усељива зграда. Имате ексклузивну прилику да погледате стан, како ће изгледати, распоред просторија. Мислим да је то при крају, рекао је Марко раније.

Фото: АТА имагес

 

Осим стама, Луна и Марко су купили и плац на селу где палнирају саградити викендицу како би уживали са својом мезимицом Мијом.

БОНУС ВИДЕО:

Завирите у ормар Јелене Карлеуше

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".