Пре него што се 1985. године удала за Мирољуба Аранђеловића Кемиша, са којим негује један од најдужих и најскладнијих бракова на јавној сцени, Зорица Брунцлик имала је прилично турбулентан живот. 

Прво дете, ћерку Марију, родила је са 18 година, у ванбрачној заједници, са мушкарцем чији идентитет никада није открила. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/PRVA

 

Удавала се три пута, а занимљиво је да су сви њени изабраници били – хармоникаши.

Први супруг Зорице Брунцлик био је Зоран Тутић, шеф оркестра са којим је тада наступала. Њихов брак није дуго потрајао, али су добили сина Ђорђа, који је данас ожењен и отац је двоје деце, ћерке Маше и сина Ђорђа.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/PRVA

 

Други пут је рекла „да“ хармоникашу Љуби Кешељу, са којим има ћерку Миљану. О том браку нерадо говори у интервјуима. Ипак, једном приликом истакла је да се после њиховог развода отац није превише интересовао за ћерку, што је он демантовао тврдећи да се чује са Миљаном.


Када је упознала Мирољуба Аранђеловића Кемиша, није ни слутила да је он прави човек за њу.

 ‒ Нисам могла да га смислим. Много је био препотентан, био је и мршав за мој укус. О њему се причало у свим круговима, а на мене није обраћао пажњу. Љубио ми је руку као некој тетки ‒ испричала је у једном интервјуу и открила да је она предузела први корак ка њиховом зближавању. 

Фото: Н. Фифић

 

‒ Убиће ме што ово причам. Били смо заједно на концерту, а моје колеге и ја га чекамо у колима да кренемо у хотел. Устанем да га потражим и затекнем га како седи на коферу од хармонике, онако згодан до бола, а око њега десет лепотица. Питала сам их – шта радите ви са мојим мужем.

Зорица и Кемиш имају ћерку Злату, која је модна блогерка и мамина стилисткиња. Са певачем Милошем Вујановићем добила је ћерку Милицу.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".