Да је запрошена Тања Бошковић сазнало се из кадрова једног од ретких и драгоцених интервјуа које је глумица дала за телевизију.


Наиме, поводом поменутог разговора драмска уметница угостила је популарну ТВ екипу у свом дому и није пропустила да са њима и гледаоцима подели приче из прошлости.

Фото: sarics

 

Успомену која јој је посебно у срцу, а стоји на Тањином зиду дневног боравка урамљена, она је зарад ТВ емисије скинула и објаснила да је реч о јединој њеној просидби у животу, ако се наравно изузму представе, серије и филмови. Просац јој је, како је истакла, био син глумице Данице Максимовић, данас врло успешан редитељ Милош Лолић, који је тада имао свега седам година, а глумицу је питао да постане његова жена путем цртежа. Док је демонстрирала како поклон поводом веридбе изгледа Бошковићева се нашалила: 

-  Имам црно на бело да сам запрошена, шта ми треба више.

Фото: Принсткрин/Јутјуб/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

Запрошена Тања Бошковић више никада током живота није била. Са сценаристом и редитељем Дејаном Краклајићем изродила је чак и децу, живела дуги низ година са њим под истим кровом мало у Србији мало у Америци, ипак оно чувено питање: Хоћеш ли да се удаш за мене?" од њега никада није чула, а није га изговорио нити један њен изабраник после тога.  

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тања Бошковић - ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".