Једна од најлепших српских глумица, Катарина Радивојевић годинама осваја срца публике на малим екранима. Ипак, срца мушкараца је освајала, али је ретко успевала  да их задржи крај себе.

Глумица је позната као неко своју приватност чува далеко од медија и јавности Она с новинарима не дели детаље о свом породичном и љубавном животу, али неке од њених љубави успеле су да дођу до новина.

Фото: Н. Скендерија

 

Катарина плени лепотом и шармом, а многи се питају због чега глумица до сада није успела да пронађе сродну душу и свије породично гнездо.

Њој су се у љубави дешавале ствари које могу да послуже као инспирација за писање филмског сценарија. Ипак, постоје тројица мушкараца о којима се и у јавности говорило, а сва тројица су на послетку своју срећу нашли поред неких других жена.

Пре седам година писало се да је дечко Катарине Радивојевић Игор Којић, син певача Драгана Којића Кебе. Ипак, ни једно од њих двоје није званично потврдило ове спекулације. 

Фото: Н. Скендерија

 

- Катарина и Игор никада нису јавно говорили о својој вези која, руку на срце, и није била претерано озбиљна. Само њихови најближи пријатељи знали су да се виђају. Свађали су се и мирили више пута, а до дефинитивног разлаза дошло је тек када су се Игор и Северина упознали, тврдио је неименовани извор близак пару за ПрессСербиа пре неколико година.

Након ове везе у медијима је могла да се прочита информација да је Катарина била у вези са покојиним Видојем Ристовићем, који је касније оженио хрватску новинарку Николину Пишек.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vidojeristovic

 

Глумица није на сав глас причала о овој љубави, али је није ни крила, па је тако сама потврдила вести о краху везе.

-Тачно је да Видоје и ја више нисмо заједно и да је нашој вези пресудила даљина, рекла је Катарина тада.


Пре ових веза, Катарина је волела бизнисмена Вука Мишковића, који је родом из Подгорице, а живео је и радио у Милану. Маркантни Црногорац један је од ретких који су успели да привуку пажњу једне од најлепших српских глумица, што је она и потврдила. 

- Тачно је да је Вуко мој дечко, али став да у јавности причам само о послу остаје непромењен,, рекла је Катарина једном приликом за домаће медије.


Због великих пословних обавеза ни ова веза није опстала, а и данас Катарина много ради и своју интиму не жели да дели ни са ким, а нарочито не са медијима у Србији.

(Story)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Филм "Зона Занфирова"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".