Koleginice LJupka Stević i Zorica Marković, koja ovih dana izgleda potpuno drugačije, našle su se zajedno u jednoj emisiji, a mlađa pevačica nije ni slutila da će u zemlju propasti zbog iznenadnog pitanja. 

LJupka je pre nekoliko godina prozvala Zoricu rekavši za nju da je licemerna, ali je to sada došlo na naplatu, Markovićeva joj nije ostala dužna.

- LJupka, izgledaš sjajno, mnogo si se oporavila... A šta ti bi ono da napišeš meni da sam licemerna?, upitala ju je Zorica kao iz topa, a LJupka je bila zatečena.

Foto: ATA images

 

- Aha, da... Pa, što javno tako? To je bilo pre dve godine, zašto javno,  zbunjeno je odgovorila, pa objasnila da joj se nije dopalo nešto što je Zorica izjavila u jednoj emisiji, da se držala po strani i nije želela da priča te da ju je to pogodilo, pa joj je poslala poruku.

- Šta sam mislila u tom trenutku, to sam ti i napisala. Srele smo se posle toga i sve je u redu među nama, stvarno, rekla je LJupka. 

Zorica se nije naljutila, ali je njena bila poslednja.

Foto: Printskrin/Jutjub/Telegraf.rs TV

 

 

- Valjda si shvatila da sam ja generalno protiv nekih stvari. Ja znam i te kako biti licemerna i te kako biti idiot, ali tu kada si ti u pitanju nisam imala lošu nameru i znaš to vrlo dobro, poručila joj je u emisiji "Nedeljno popodne".

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša o "Zvezdama Granda"

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".