Након што се Кија Коцкар није појавила на турнеји са Лукасом, кренуле су спекулације шта се то десило и да ли је између њих све у реду, а сада је откривена и истина о њиховом односу.

Наиме, Аца Лукас се огласио и истакао да су они у одличним односима и да има само речи хвале за Кију, а договор о њеној самосталној каријери донет је уз сагласност обе стране.

Фото: АТА имагес

 

- Када неко прави пословне потезе деси се наравно и да дође до неке промене. Саша Мирковић и ја смо остварили одличну сарадњу са Кијом да јој помогнемо да буде што јача и боља будући да смо у њој видели велики потенцијал, а сада, када је Кија стасала као врхунска певачица и уметница, донели смо одлуку у договору са њом да она настави каријеру и да направи самосталну светску турнеју која ће се десити веома ускоро будући да је обожавају широм света и наша помоћ јој више није потребна. Кија и ја смо у одличним односима и тако ће и остати. Не знам ко је могао да помисли да смо у лошим односима, то стварно није тако. Кија је лавчина и ја не мењам мишљење о људима из дана у дан. Она је поштена и честита особа, а ово је пословни потез са којим смо се сви сложили - рекао је Лукас.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Кија је једно време била део велике Хајп продукције и уз њихову помоћ популарност јој је нагло скочила, а за њене наступе се тражила и карта више.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:
 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".