Прељубе, претње, борбе за старатељства па и физички обрачуни и на нашој естради било је пуно развода и размирица, а ево неке од оних најбурнијих, о којима су медији извештавали недељама, па чак и месецима.

Јелена Карлеуша и Душко Тошић се разводе после 14 година брака.

Саопштење је написала на Инстаграму. Јелена је навела да Душко Тошић више не види себе као део породице, као и да ће се споразумно развести.

"Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо наш брак после 14 година. Нажалост, Душко не види више себе као део наше породице. Техничко правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду. У овом тешком периоду за нашу породицу и децу, нећу да молим за разумевање медија јер је то узалудно. Од јавности не очекујем ни људскост ни разумевање, само ликовање и испирање уста нашим животом што је нешто на шта сам навикла... па НАВАЛИТЕ. Преживела сам све па ћу и ово. Живот иде даље. Како бих спречила нетачне натписе, сва брачна имовина преписана је на нашу децу, старатељство над нашом децом припада мени. Било каква написана лаж резултираче тужбом као и до сада. Нећу се више оглашавати овим путем", написала је Карлеуша.

Фото: Н. Скендерија/АТА имагес

 

 


Анабела Атијас и Газмен Ђогани

Познати пар растао се далеке 2009. године, пред 15. годишњицу брака. Иако је нихов однос након развода деловао коректно, бивши супружници неко време користили су медије за јавна препуцавања, те су у те расправе укључене и њихове породице. Док је Анабела преко суда потенцирала на проблему неисплаћене алиментација, Гаги је кривио да је чувао децу док је она била са другим мушкарцима.

Из жустрих расправа проистекли су физички окршаји, а о детаљима њихове породичне драме увелико се дискутује и у најгледанијем ријалитију ''Задруга 3'', чији су они учесници.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Наташа Беквалац и Данило Икодиновић

Ватерполиста и певачица су толико били сигурни у свој брак, у којем су добили ћерку Хану, и дичили се својом љубављу, да су чак урадили тетоваже посвећене једно другом. Заједно су били пет година, а 2011. када су одлучили да се разведу, оптужбе о преварама и изношење прљавог веша долазило је са обе стране. Причало се да је након саобраћајне незгоде Дача отпочео везу са извесном Милицом - медицинском радницом, а бивши ватерполиста је често истицао да му жена није верна.

Фото: Петар Милошевић/Н. Параушић

 

 

Временом, након разних драма и суза у емисијама, некадашњи супружници успели су да размирице оставе иза себе, па побољшање њихових односа многи медији су недавно пренели као "пут обнове некадашње љубави". Ната и Дача, су убрзо након растанка виђени како размењују пољупце, што је пар демантовао. Убрзо, Наташа је изјавила да ће Данило, као Ханин отац, увек имати посебно место у њеном срцу.

 

Бојана Рајић и Владимир Стојковић

Својевремено, све нас је изненадио "фудбалски развод" - Владимира и Бојане Стојковић. Све је почело 2011. године када су медији пренели вест да је некадашња манекенка звала полицију и пријавила насиља у породици. "Насилник" је наводно био сам голман. То је једна верзија приче, друга је била да је Бојана решила да остави Владимира због његовог неверства.

Након свега тога, пре две године, Бојана је по други пут стала на луди камен, и удала се за бизнисмена и њеног дугогодишњег дечка Бранислава Ђурђевића у интимној атмосфери свог дома.

Фото: Александар Ђоровић

 

 

Аца Лукас и Соња Вуксановић

У септембру 2017. године као бомба ођекнула је вест да је популарни фолкер Аца Лукас крвнички претукао супругу Соњу Вуксановић, те да је она завршила у болници. Иако је најпре демантовао ове наводе, фолкер је касније потписао споразум о признању кривице са Тужилаштвом Трећег основног суда у Београду. Тек две године касније, Лукас и Соња су се званично развели, а како се писало, обоје су овај догађај у њиховим животима прославили у кафани. Певач је са бившом женом сада у коректним односима због њихове ћерке Викторије, а Лукас за дете плаћа алиментацију у износу од 2.000 евра!

Фото: АТА имагес

 

 

Наташа Беквалац и Лука Лазукић

Само месец и по дана након што је Наташа Луки подарила ћерку Катју, одиграла се породична драма, па је певачица одлучила да се разведе. Њихов брак трајао је кратко, а јавност је и те како била заинтригирана свим детаљима трећег развода новосадске барбике. У октобру прошле године, певачица се званично развела од ИТ стручњака. Пре него што је упловила у романсу са Луком, Наташа се развела од Љубе Јовановића, а шушкало се да је певачица са Лазукићем почела да се виђа пре него што се развела, те се управо љубав која се непланирано изродила између њих наводила као главни разлог краха брака са бившим рукометашем.

Фото: Принтскрин Јутјуб/ Блиц/Н. Скендерија

 

 

Ана Кокић и Никола Рађен

Популарна певачица Ана Кокић и њен супруг Никола Рађен, у јулу прошле године званично су ставили су тачку на брак дуг десет година. Сама бракоразводна парница није трајала дуго, јер су обоје били за споразумни развод. Старатељство над ћеркама Нином и Теом припало је Ани, са чиме се бивши ватерполиста сложио. Својевремено се спекулисало је да је разлог окончања брака прељуба, међутим Никола и Ана су у заједничком саопштењу то демантовали, те су истакли да су у добрим односима.

Фото: Н. Скендерија, Н. Параушић

 

 

Ана Николић и Стефан Ђурић Раста

За три године, колико су у браку били певачица Ана Николић и репер Стефан Ђурић Раста, о њиховом разводу се писало макар пет пута. Растајали су се скоро исто толико, али тек прошлог лета коначно су потписали папире за развод који су били на чекању последњих годину дана. У медијима се спекулисало и о Растиним наводним прељубама, те да су оне у великој мери допринеле њиховом разводу. Након што се развела, певачица се у потпуности посветила одгајању ћеркице Таре која је, према њеним речима, највећа радост у њеном животу. Не крије да је управо девојчица њена главна преокупација. Као и Лукас, Раста, за ћерку Тару плаћа алиментацију у износу од 2.000 евра.

Фото: АТА имагес

 

 

Анабела и Андреј Атијас

Анабела је прошле године окончала седам година дуг брак са Андрејем Атијасом. Њих двоје остали су у више него добрим и пријатељским односима, те су се често виђали и након развода, а Анабела је помогла Андреју и у процесу одвикавања од порока. Сада када је Анабела у ''Задрузи'' њихову ћерку Бланкицу, као и певачицину ћерку из првог брака са Гагијем, Нину, чува управо Атијас.

Фото: АТА имагес

 

 

Катарина Каја Остојић и Џуниор Џек

Певачица Каја Остојић у септембру прошле године се развела од ди-џеја Џуниора Џека након пет година брака. Каја је затим навела да ће након развода остати да живи у Бриселу, будући да се њена ћерка тамо школује, а и певачица и ди-џеј убрзо након што су окончали брак срећу су пронашли поред нових партнера. Каја је наводно већ извесно време у вези са хрватским фудбалером Матеом Павловићем, а Џуниор Џек је поново заљубљен у Српкињу, згодну црнку Ивану Станојевић.

Фото: И. Маринковић

 

 

Слађа Делибашић и Милан Пејовић

Певачица је недавно склопила брак са 15 година млађим Миланом Пејовићем у нади да превелика разлика у годинама неће представљати проблем. Међутим, преварила се. Након непуних годину дана, певачица се развела од Милана јер он није имао разумевања за њену превелику љубав према деци и унуцима.

Фото: В. Данилов

 

 

Гоца Тржан и Иван Маринковић

Пре пар година Гоца је окончала четворогодишњи брак са Иваном Маринковићем. Након развода Маринковић је изјављивао да је прекинуо сваку комуникацију са бившом супругом, док је певачица бившем партнеру замерала да њихов разлаз злоупотребљава како би прикупио медијску пажњу.

Фото: Јутјуб принтскрин, АТА имагес

 

 

Дуња Илић и Саша Грујић

Певачица је шокирала домаћу јавност када је објавила да се удала за Сашу Грујића из Врања, за ког нико до тада није чуо. У року од недељу дана од како је упознала Сашу Дуња се верила, у наредних месец дана она се удала, а развела се након месец и по дана брака.

 

 

Фото: Инстаграм принтскрин/_sashathewicked_

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".