Певачица Марина Висковић је недавно открила да није у вези с бизнисменом с којим су је спајали, те да је сама, а сада је изјавила и да јој прија самоћа.

-Ја сам одлучила да будем слободна, али видећемо да ли ће тако остати! Увек постоје непредвиђене ситуације које се дешавају. Чешће се дешава да моји пријатељи добијају бројеве и неке цедуљице на мојим наступима, него ја! Плаше ме се можда, ја сам опасна жена... И треба да се плаше, најбоље би било да свако падне с Марса па код мене, не може, рекла је Марина кроз осмех и открила да ли би коначно волела да упозна идеалног мушкарца.

-Волела бих да имам куглу да видим шта ће се са мном дешавати, али некако сматрам да ми сами својим одлукама креирамо сопствени живот. До сада сам могла да се удам пет пута, али нисам! Није ми, наравно, жао што се нисам удала, никад ми то није било претерано важно, да ми је било важно, десило би се. Није љубав нешто што ме окупира и што ми је потребно да бих била срећна. Добро ми је када сам сама са собом, немам више ни година да правим неке велике грешке, а ни да губим време. Сваки следећи корак би требало да буде паметан, сматра певачица, која је открила и да ли је била преварена.

-Па, да. Било је и таквих тренутака, све се сазна... Ја сам увек опуштена, али оно што не видим својим очима, не могу да будем сигурна да је истина. Не верујем у све приче, јер немају сви људи добру намеру када ти говоре такве ствари. Има доста завидних људи, па не верујем претерано тим причама, али сам касније сазнала да су постојале неке амбиције према неким мојим познаницама од неких мојих момака. Ја сам увек за љубав, ово је мали град, сви се знају, знамо се, генерације, излазимо, али деси се, човек се заљуби...али нисам за то да неко буде покварен и да се ради нешто некоме иза леђа, за такве ствари сам врло оштра и никада то не бих некоме урадила, рекла је Марина у емисији "Премијера - Викенд специјал" и додала:

-Доста сам патила због љубави... Више они због мене додуше, него ја због њих. Идем сад на Ибицу, морам да испоштујем свој нови летњи хит, снаћи ћу се, поручила је.

БОНУС ВИДЕО:

Александра Младеновић запрошена

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".