Јована Јеремић била је гост у емисији "Сценирање" на Курир телевизији у којој је говорила о мушко - женским односима и истакла да сваки мушкарац мора жену да обезбеди станом, добрим сатом и новим аутомобилом, а потом причала и о својој новој љубави.

Дуго се већ спекулише да је водитељка након развода упловила у нову романсу, те је сада отворено говорила о свом дечку и вези која траје већ шест месеци.

Фото: Инстаграм принтскрин/јованајеремицмилосевиц

 

-Ја ћу у јавности изаћи са именом и са сликом мушкарца онда када будем одлучила да он буде мој муж. Имам неког у животу, нећу да лажем. Имам некога ко ми је интересантан, има и оних који се боре за моју љубав и имају право на то. Слободна сам жена, имам ћерку. Желим поново да се удам, желим да нађем љубав свог живота, открила је Јована.

-У питању је дечко који је мој пријатељ, познајемо се седам година, а упознали смо се на свадби моје другарице. О љубави не желим да говорим, а пријатељство је плануло пре шест месеци. Од фебруара се интезивно дружимо. Идемо на путовања и ићи ћемо, рекла је.

Водитељка је додала да ће будућност одредити да ли ће бити нешто више међу њима, а на питање Љиљане Станишић да ли је заљубљена, тајанствено је одговорила:

-Задовољна сам. Успешан је, моје је годиште и он је најмлађи мушкарац коме сам дозволила да буде у мом окружењу. Моје је годиште, деведесето, али је јако зрео, па је показао да године нису мерило зрелости. Сваки мушкарац који одлучи да се бори за мене мора да зна да ја нећу одабрати момка по својој мери, већ по мери своје ћерке, ја сам веома одговорна мајка, закључила је водитељка.

БОНУС ВИДЕО:

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".