Након јавне прозивке Милана Лаће на рачун Ђанија и Слађе, огласила се фолкерова жена. Слађа је истакла да не жели да се свађа.

Фото: Јутјуб принтскрин/Магазин Ин

 

- Искрено сам изненађена тим објавама јер тог дечка не познајем и ниједним својим поступком га нисмо изазвали да нас негативно коментарише. У браку смо 26 година, па не знам због чега би наш пољубац био представљен негативно? Првенствено што нисам нека неозбиљна клинка, а мој супруг је познати шаљивџија и ко га познаје, зна да не постоји никаква потреба за вулгарношћу у његовим објава. Заиста не желим да се обазирем на такве коментаре нити да се свађам. Покојну Марину сам изузетно поштовала, поштујем и његовог оца Футу и том момку желим све најбоље у животу - закључила је Слађа за "Ало".

Подсетимо, Милан Лаћа Радуловић јавно је на Инстаграму испрозивао брачни пар Радишу Трајковића Ђанија и његову супругу Слађу.

Фото: Инстаграм принтскрин/laccaofficial

 

Он је објавио њихову фотографију са базена и уз то написао:

Фото: Инстаграм принтскрин/laccaofficial

 

- Не желим звучати као хејтер, али некоме заиста треба забранити право на љубав, сликање, купање, голотињу, дисање... Серем вам се у људска права. Ма какаве везе има - кило доле, кило горе, волим твоје мане са све 4 стране.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шерифа Коњевића - 1991. година

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".