Јована Јеремић често на Инстаграму дели срећне тренутке са својом ћеркицом Леом коју обожава.

– Моја ћерка је хиперинтелигентна, и то није сада да ја причам као мајка која воли своје дете. Много је, стармала и мудра је. Не воли толико много да прича, то ме изненађује. Али много боље схвата неке ствари него што то хоће да каже. Она више воли да покаже, него што воли да каже. Одушевљава ме како се понаша у неким ситуацијама, колико је заправо она благородна и колико је мила, рекла је својевремено водитељка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 Моја мајка Олга онда кад је не нервирам и кад сам добра (само је добро лажем). Толико сличне, а толико различите. Борба вечита. Али је волим. Чак и када се не слажемо. На њу сам наследила СПОСОБНОСТ, ЧАСТ И ДА САМ ЖЕНА БИЗНИСМЕН. Миломир Марић ми је једном рекао: “Е, да ми је само да видим ко је тебе такву родио!” Ево ко.

 

 

 

 

Говорећи о томе како њени родитељи прихватају чињеницу да је она јавна личност Јеремићка је својевремено у једном интервјуу открила да се њени родитељи клоне јавне сцене.

– Немаш појма шта ми кажу. Моја мама и тата кажу: “Само нас не спомињи никада у новинама.” Они су оперисани од тога. Они то не подносе. Ја имам родитеље који не подносе што им је ћерка јавна личност. Али ме баш подржавају и поносе се, стварно се поносе, каже водитељка која је родом из Љига у ком је као девојчица била веома лоше прихваћена.

 

 

Међутим, ситуација је данас другачија и њени суграђани јој се радо обраћају за помоћ:

– Сада преко моје маме и преко мог тате покушавају да утичу на мене: “Кажи јовани ово, кажи Јовани оно. Питај Јовану је л може број од овог доктора, а кажи Јовани да доведе тог и тог у јутарњи.” И драго ми је због тога јер сам се много борила да успем часно, рекла је водитељка.

(Еспресо)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".