Глумац Светислав Буле Гонцић већ деценијама спада у наше најпопуларније глумце, а обележио је многе телевизијске серије. Однедавно се налази на функцији в.д. управника Народног позоришта у Београду, а мало је познато да му је управо театар донео и љубав његовог живота.

Фото: Н.Скендерија

 

 

Гонцић је, наиме, 33 године у браку с Горданом Гонцић, драматуршкињом која је донедавно била на челу Културног центра Београда, а тренутно је в.д. подсекретара у Секретаријату за културу.

Супруга чувеног глумца дуго је радила у Атељеу 212, а често имамо прилику да је видимо на телевизији јер прича о темама у области културе.

 

 

Она не прича често о породичном животу, али у једном интервјуу је истакла да је њен супруг "човек њеног живота и једини ванземаљац ког је упознала".

Буле и Гордана имају две ћерке - Исидору и Александру, које глумац често помиње у интервјуима.

 

 

- Заједно смо већ 37 година, од тога 32 у браку. Човече! Да не поверујеш, а као да је јуче било. Немам појма како је све почело, као и сви мушкарци, уосталом. За разлику од ње, која све детаље и датуме памти. Срећан сам што смо се и професионално и биолошки остварили. Што имамо лепу породицу и што смо тако везани. Породица је моја велика подршка. Због деце, све што радим има смисла. Увек сам говорио да родитељи не треба да васпитавају своју децу, већ само треба да буду добри. Јер деца имитирају родитеље. Ми смо нашим ћеркама, у оквиру наших могућности, пружили пре свега љубав, слободу избора и подржавали смо их на њиховом путу - истакао је Гонцић у једном интервјуу прошле године.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Радивоје Буквић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".