Јелена Карлеуша и Душко Тошић недавно су прославили 14 година брака, фотке су овога пута изостале а познато је да брак супружника није у најбољој фази.

Њих двоје иза себе имају две предивне ћерке, Атину и Нику, а сви на окупу су до пре пар година деловали као једна складна и хармонична породица.

У интервјуу који је пре неколико година дала за "Сторy", Јелена је открила како је њој и Душку успело да одрже брак толико дуго.

Јелена је у интервјуу проговорила искрено о љубави према Душку и о томе како су њих двоје, упркос својим каријерама и личним амбицијама, успели да одрже свој брак.

- Ако питате Душка, он би вам рекао да је заслужио орден за ових десет година са мном. (Смех) Али он има и једну паметну мисао о љубави, каже да је та емоција као река. Некад поплави и преплави, некад опадне ток, некад је мутна, а некад бистра. Али увек тече, има свој пут. А онда се улије у море. Море љубави. Ми смо сад у тој фази, наша вода је мирна, таласи су минимални јер се познајемо у мисао. Нећу да лажем, ја сам ватрена особа, бурно реагујем и сигурна сам да Душку који је миран, спортиста и флегма, није било лако поред жене која прави салто напред и назад њишући се на сајли на свом концерту и која је у ратном расположењу према свему и свакоме. Али када та иста жена дође кући, постаје оно због чега ова веза и брак и опстају овако дуго – супруга и мајка.

- Људи ми редовно говоре како је невероватно што смо опстали у данашње време када бракови трају колико и јогурт, када људи не желе да буду толерантни ни према родитељима, а камоли према партнеру. Живимо у ери себичних правила. Е, у том грму лежи зец. Наш однос постоји јер у жељи да успемо нисмо били себични, већ смо се трудили. Наравно да смо имали успона и падова, али наш брак никад није доведен у питање. Никад! А и да се не лажемо, жена је стуб сваке породице. А ја сам, хвала природи, јак стуб и не дозвољавам да ми било шта угрози породичну срећу. Тешко ми је, јер као што жена мора да преобликује децу, тако мора и мужа зато што су мање-више сви мушкарци исти. Жена је та која мора да буде мудра, а мене је живот научио да то будем. Мада, да нисам одабрала правог човека, бадава би ми била сва борба.

А о томе какав је Душко, Јелена је рекла:

Душко је диван човек, скроман, пожртвован, неискварен, чист. Атину и Нику воли до те мере да та љубав и стрпљење запањују. Друго, очи никада не лажу. Да ме Душко после десет година не гледа онако како ме је пре гледао, да нам с*кс није исти па и бољи, била бих искрено несрећна. Моја највећа срећа јесте то што се мој муж и даље понаша према мени као заљубљени тинејџер, још је љубоморан као на почетку, штипка ме и пипка кад уђемо сами у лифт, шаље љубавне али и перверзне поруке по цео дан... - рекла је она раније.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".