Према мексичким вестима, Вилијам Леви важи за једног од највећих заводника у мексичким серијама. Према речима његове колегинице са којом је делио кадар у серији '' Магична привлачности'', ван камера ју је присиљавао да са њим уплови у љубавну авантуру. 

-Током снимања серије, Вилијам ме је наговарао да спавамо заједно. Свим силама се трудио да ме одвуче у кревет, чак ми је једном понудио новац за с*кс. Одбијала сам га с гађењем, нисам могла да верујем да се тако понаша човек који је, наводно, у срећној вези. Једва је чекао сцене где се љуби и нежно додирује с колегиницама. Искористио би прилику и радио чак покрете који нису били неопходни. Једном ми је шапнуо на уво: ‘Надам се да следећи пут ово нећемо морати само да глумимо, већ да ћемо заправо водити љубав – рекла је Жаклин, која са колегом после  завршетка серије није остала у добрим односима. 

Како наводи извор близак глумцу, Вилијам је друговима причао како је  супругу преварио са 80 жена. Љубавна веза са најмлађом колегиницом га је коштала развода.

Такође, у таблоидима је писало да је Вилијам желео да намами малолетницу у хотел и обљуби је. 

Глумца је напустила супруга када је из медија сазнала да је преварена. Са децом је након 17 година брака напустила стан. 

(Објектив)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте прелепу изабраницу Рафала Надала

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".