Певачица Светлана Цеца Ражнатовић пред камерама се појавила у изазовној хаљини са шљокицама и провокативним шлицем.

Косу је подигла у реп, а сви су жељно ишчекивали њену промену у изгледу, с обзиром на то да се недавно офарбала у светлије.

Она је насмејана изашла пред окупљене фоторепортере, видно узбуђена због такмичења

Погледајте како је Цеца изгледала у финалу Звезда Гранда.

Цеца Ражнатовић донела је одлуку да промени имиџ пред финале Звезде Гранда.

Промену је најавила на Инстаграму када се сликала код фризера, а многи су помислили да ће бити права плавуша. Ипак, Цеца је из црнке прешла у заводљиву бринету.

Подсетимо, Нермин Ханџић из Тешња однео је убедљиву победу у Звездама Гранда, а након краја финалне вечери и прославе се за домаће медије огласила његова менторка Вики Миљковић.

Млади певач своју радост је одмах поделио са менторком коју изузетно поштује и уважава, о чему је говорио и након победе, а Вики не крије колико је поносна на свог кандидата, али и колико је била узбуђена током целог финала.

Кума све време била уз Вики

Видело се да Вики има велику трему, а то је приметила и њена кума Цеца, која јој је пришла и ухватила за руку. Све време је била уз њу, нешто јој шапутала и смиривала је, а када је проглашен победник она јој је прва и честитала.

На питање да ли је некоме од колега из жирија било криво, искрено је одговорила:

-Не, заиста то нисам приметила. Сви смо се бодрили и радовали. Хвала свим колегама. Моја кума је са мном била ноћима и ноћима. Она је Нермина подржавала од самог старта, веровала је у њега, радовала се победи као да је њен кандидат. И све остале колеге, сви су били уз мене, рекла је.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Драган Стојковић Босанац

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".