Тањину фотографију на којој је у венчаници, многи су након објаве на  Инстаграм профилу повезали са политичарем Драшком Станивуковићем. Певачица је раније открила да је желела да се нашали само, а сада је открила да није у контакту са Драшком, а да није ни заљубљена:

- Писало је да су слике настале у Бањалуци, а нису? Не знам, стварно, ја сам снимила спот, то сам завршила, пошто стварно не волим да снимам спотове. Мало сам хтела ја вас да зезам, пошто ви мене зезате дуго... (смех) Први пут сам обукла венчаницу, заправо. Није ми био никакав посебан осећај, хаљина к'о хаљина. Нисам заљубљена сада, надам се да ће и то бити ускоро. Са Драшком Станивуковићем нисам у контакту. Прижељкујем још једно венчање, зашто не, са будућим изабраником. Позвала бих Милицу Павловић и Ану Николић да ми певају... (смех) - казала нам је Тања Савић.

Фото: Инстаграм/tanja_savic_private

 

Такође се осврнула и на скандал Милице Павловић и Ане Николић:

- Шта мислим о скандалу њиховом? Песма је прошла одлично, то је битно. Мислим да Милица није требало уопште да се буни, песма је хит, она супер изгледа, супер пева. То нико не може да јој узме. Сви су ту на добитку. Милица је овим албумом демантовала све оно лоше што су јој многи говорили током година. Ја волим борце, она је борац - изјавила је Савићева, па проговорила о свом телу, али и синовима: 

Фото: АТА имагес

 

- Ја кад улазим у воду огрнем се марамом и тек кад уђем у воду бацим мараму, нико ме неће видети у бикинију овог лета. Ја сам жена пуна комплекса. Синови ми траже паре, почели су да излазе у град, ал' само до 10 увече. Никад ми не говоре да им недостајем, много ми је криво због тога. Кад уђем у кућу сама кажем: "Мајка је стигла", они кажу: "Добро", и оду да играју игрице, не примећују ме. У контакту са оцем они и јесу и нису, шта да вам кажем. Њима фали отац. Тешко ми је да им будем и отац и мајка - била је искрена Тања певачица.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".