Pevačica Tanja Savić priznala je da više nije u kontaktu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem i progovorila o njihovom odnosu.

- Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtualno. Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u venčanici, bolje da ne pričam dalje..., rekla je Tanja u emisiji Premijera - Vikend specijal i dodala:

- Uglavnom, kad imamo neku komunikaciju, to je u granicama kulture, ali prestali smo. Našao je on devojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir, dodala je pevačica.

Foto: ATA images/Dragan Kujundžić

 

Tanja je priznala da je tokom snimanja spota, u kojem je u venčanici, namerno tagovala Banjaluku, zbog čega su svi aludirali da se udaje za Draška.

 

 

-Jeste bio cilj da poremetim celu javnost. Sve je bio marketing za moju novu pesmu. Sve radim u hodu, živim u trenutku, takva sam. I kad pitam nekog sa savet, poslušam, ali na kraju uradim kako ja želim. Jesu me novinari zezali, rešila sam da im malo uzvratim Obukla sam venčanicu, probala da vidim kako je, pošto nisam nosila na svom venčanju, bilo je samo građansko venčanje, u crkvi se nisam venčala. Da ste me pitali da li priželjkujem to pre deset godina, rekla bih da, sada me je to prošlo. Mislim da sam prerasla to, zaključila je Tanja.

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".