Младен Ненадић се са сарадницима, судијом за претходни поступак и представником МУП-а Републике Србије, налази у службеној посети Париском трибуналу за организовани криминал.

Фото: Танјуг

 

Током посете одржан је састанак са потпредседником Трибунала задуженим за истрагу организованог и високотехнолоског криминала и његовим сарадницима, на којем је изражено задовољство досадашњом сарадњом, која је оцењена као изванредна и изузетно успешна, потврђено је Танјугу у Тужиластву за организовани криминал.

Договорен је наставак интензивне сарадње правосудних институција Француске и Тужилаштва за организовани криминал Србије, у вези размене информација о подацима са "скај апликације" и даљи оперативни кораци у борби против организованог криминала.

Састанак је одржан и са директором Дирекције за организовани криминал централне управе судске полиције МУП-а Француске и његовим сарадницима задуженим за организовани и високотехнолоски криминал и рад Ударне групе за скај апликацију.

Подсетимо, Србији је управо Француска доставила податке криминалној групи Вељка Беливука и њиховим злочинима, након што су он и његови сарадници ухапшени. Подаци су достављени преко Европола, а француска полиција је та која је успела да откључа "скај" телефоне. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".