Наша певачица Сара Јовановић је прошле године одржала концерт у Копенхагену у оквиру норвешког Прајда и постала прва балканска певачица која је добила прилику да наступа у Осло Прајду. World Прајд је организација која окупља све ЛГБТ припаднике. 

Публика је била одушевљена наступом наше певачице Саре Јо. 

Наступ наше певачице је Саре Јо у Ослу била је и прилика да се промовише ЕуроПриде, који ће се одржати у Београду од 12. до 18. септембра. ЕуроПриде окупља припаднике ЛГБТИ+ заједнице из читаве Европе и сваке године одржава се у другом европском граду.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

-Бескрајно сам захвална на оваквим приликама. Срећна сам што је Београд Прајд у мени препознао амбасадора ЕуроПриде-а који нас очекује. Публика у Ослу је била невероватна! Драго ми је да сам и лично имала прилику да их позовем у Београд, и да истакнем да су сви добродошли и да им Београд Прајд, али и сви ми извођачи, заједно спремамо програм за памћење!- изјавила је певачица. 

Координатор Београд Прајда је осим певачице позвао припаднике из Осло Прајда на Еуро Прајд који ће се одржати у Београду од 12. до 18. септембра. Марко Михаиловић очекује више десетина хиљада на овом историјском догађају. Од 12. до 18. септембра заказани су бројни концерти.

(Блиц) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".