Naša pevačica Sara Jovanović je prošle godine održala koncert u Kopenhagenu u okviru norveškog Prajda i postala prva balkanska pevačica koja je dobila priliku da nastupa u Oslo Prajdu. World Prajd je organizacija koja okuplja sve LGBT pripadnike. 

Publika je bila oduševljena nastupom naše pevačice Sare Jo. 

Nastup naše pevačice je Sare Jo u Oslu bila je i prilika da se promoviše EuroPride, koji će se održati u Beogradu od 12. do 18. septembra. EuroPride okuplja pripadnike LGBTI+ zajednice iz čitave Evrope i svake godine održava se u drugom evropskom gradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

-Beskrajno sam zahvalna na ovakvim prilikama. Srećna sam što je Beograd Prajd u meni prepoznao ambasadora EuroPride-a koji nas očekuje. Publika u Oslu je bila neverovatna! Drago mi je da sam i lično imala priliku da ih pozovem u Beograd, i da istaknem da su svi dobrodošli i da im Beograd Prajd, ali i svi mi izvođači, zajedno spremamo program za pamćenje!- izjavila je pevačica. 

Koordinator Beograd Prajda je osim pevačice pozvao pripadnike iz Oslo Prajda na Euro Prajd koji će se održati u Beogradu od 12. do 18. septembra. Marko Mihailović očekuje više desetina hiljada na ovom istorijskom događaju. Od 12. do 18. septembra zakazani su brojni koncerti.

(Blic) 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".