Певачица је изјавила да једва чека крај ове сезоне али и да ће у следећој сезони бити спремнија јер јој је овај шоу животно искуство. 

- Због те тензије и преданости кандидатима молим Бога да се што пре заврши. Не могу више тај притисак да поднесем и да ме нервирају чланови жирија. Шалу на страну, проблем је што се емотивно вежеш за кандидате и колико гледам професионално, толико више гледам емотивно - истакла је певачица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda Specijal

 

Певачица је открила у каквим је односима са Маријом Шерифовић сада пошто су на почетку такмичења умеле да се посвађају око такмичара. 

- Ми се волимо, пазимо, мазимо и чувамо. Посвађамо се ради баланса у атмосфери (смех). Шалим се мало, нас две се познајемо дуги низ година и увек смо се волеле и поштовале. То је једно лепо пријатељство и преко њене маме и ње саме када је изградила своје име. Оно што се дешава за жиријским столом, остаје само ту - тврди Цеца.

- Ја сам надрљала јер сам имала највише кандидата јер сам била нова, али другачије ћемо се престројити сви за следећу сезону. Мада ћу свакако за следећу сезону имати више искуства - додала је певачица.

(Ало) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена- концерт

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".