Лена је иначе ћерка познатог писца Душана Ковачевића, а у браку је са   бизнисменом Вељком Брчином са којим има два сина. 

У срећном сте браку већ дужи низ година. Али исто тако ако анализирамо стихове нове песме у њој кажете: “ Да ли сам ти лутка коју љубиш, па заборавиш?” Да ли вам се ова ситуација дешавала пре упознавања супруга?

- Музику сам писала ја, али текст је писао Владимир Даниловић, мој дугогодишњи продуцент и текстописац који је писао и текстове за “Дубине”, “Пожури”, “Само да ми је”... његове текстове толико лако певам и заволим и разумем да и ситуације кроз које нисам можда лично пролазила, а кроз неке и јесам, заиста постају моје. Све песме и све текстове које данас певам заиста су постале део мог живота, не може другачије.

Фото: Дарко Дозет

 

У споту смо имали прилику да вас видимо у једном тренутку поприлично изнервирану. Када вам се десе такве ситуације у приватном животу, како реагујете?

- Лепо васпитање не значи да човек није хировит, нестрпљив. Понекад је баш такав.

Рекли сте једном да се са стилом рађате. Али вероватно се он годинама надограђује. Шта за вас стил представља?

- У овом послу је велика предност што сте окружени људима који махом имају стила више него ви и од њих учите, видите шта ради, а шта не. Има особа које стил и естетику носе у себи и све чега се такну претварају у лепо, од таквих сам много научила и увек ме инспиришу.

Фото: АТА имагес

 

Да ли сте особа која јавно показује када пати или болујуте у своја четири зида?

- Са пријатељима и породицом и те како причам о свему, и децу учим да буду отворени и да кажу шта осећају, да разумеју своја осећања. Увек сам се трудила да кад уђем у просторију унесем позитивну енергију, то се чита некада као да сте нека мирна и савршено исконтролисана особа а заправо само мислим да је свакоме довољан сопствени проблем, људима око себе волим да унесем светло у живот колико год могу и то ми помаже да и сама пронађем светло у сопственим искушењима.

Kada izuzmemo muzičke uspehe, na šta ste najviše ponosni u životu?

- Zahvalna sam Bogu na suprugu i deci, na porodici i prijateljima, ja sam zaista voljena i umem mnogo i strastveno da volim, to je za mene suština života. Svi ostali uspesi ostaju kao neke zanimljive crtice, ali ljubav nikada ne prestaje.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".